Yeni Single : Aydilge: "Sen de Benimle Yan"


Pop rock müziğin kendine has, biricik sesi Aydilge, baharın coşkusunu hissetmeye başladığımız şu günlerde yepyeni single çalışması ve klibi "Sen de Benimle Yan" ile içimizi ısıtmaya hazırlanıyor!

Geçen yazın en sevilen hitlerinden olan "Aşka Gel" klibi ve Kiraz Mevsimi dizisindeki sesi ve şarkılarıyla yoğun bir konser programı geçiren sanatçı , yepyeni single ve klibini de çıkarmak için gün sayıyor. "Yeter, yeter hüzün keder!" diye başlayan şarkısında Aydilge, hüzünden beslenen tüm ajitasyonlu aşk şarkılarına inat, kıpır kıpır enerjisiyle coşku ve tutkuyu hissetmenizi sağlayacak. Aydilge'nin, söz ve müziği kendisine ait olan ve klibi usta yönetmen Gürcan Keltek tarafından çekilen "Sen de Benimle Yan" adlı şarkısı çok yakında Dokuzsekiz Müzik etiketiyle sevenleriyle buluşacak...
Aydilge'nin yoğun konser programı ise şöyle devam ediyor: 25 Nisan İstanbul Bayrampaşa Belediyesi Şenliği (Saat: 20:00), 30 Nisan Ankara Manhattan (Saat 23.00), 3 Mayıs Bucak Necati Topay Lisesi, 6 Mayıs Van Bilişim Şenliği (Saat: 18:30),8 Mayıs İTÜ Fest, 9 Mayıs Söğüt Meslek Yüksek Okulu, 15 Mayıs İstanbul Blackjack.
Share on Google Plus

About aytek

0 yorum:

Yorum Gönder